Jetske van den Elsen, presentatrice van Missie Kilimanjaro...

Haar weg naar Missie Kilimanjaro...

Jetske van den Elsen is presentatrice bij de NCRV. Zij presenteert de jongerenprogramma's "Willem Wever" en "Buya". Ook komt zij in beeld bij Klokhuis. Vanaf 26 maart is zij 8 weken lang de presentatrice van "Missie Kilimanjaro".

Jetske werd op 1 september 1972 geboren. Toen ze vier was, verhuisde Jetske naar Nieuwegein. In 5 Havo deed ze mee aan een toneelstuk en je raadt het al, ze was verkocht. Een half jaar later zat Jetske in het eerste jaar van de Theaterschool.
Toen de Stadsomroep een redacteur voor een kinderprogramma zocht, greep Jetske haar kans. Ze bleef in toneelstukken spelen en gaf les op een Theaterschool. Na een jaar kreeg Jetske een baan bij het kinderprogramma 'AVRO's Droomshow'.

Later ging Jetske bij John de Mol Produkties aan de slag. Ze deed auditie om presentatrice te worden van de Rabo Top 40. Jetske viste achter het net, maar mocht als troostprijs op reis voor Vakantie TV bij SBS6. Jetske ging daarna bij RTL4 de gameshow 'De draad kwijt' presenteren. Tegenwoordig werkt ze bij de NCRV.


Bron:www.tvbabes.com

Interviews...Lees het interview op de website van de NCRV
Bezoek onze eigen media-pagina en lees de diverse tv-bladen

De andere programma's van Jetske...Willem Wever
Klokhuis
Buya